søndag den 24. januar 2010

Grand Canarien

Så vi været en tur i Grand Canarien.
Det var en tur mor havde Arrangeret for over 1 år siden, hun har dog først bestilt billetterne i sidste øjeblik vil jeg tro.
Det var en tur for hele familien, altså Børn og børnebørn.

Vi fik 3 gode værelser lige ved siden af hinanden. Det var meget rart så var der ikke så langt til hinanden.

Det meste af tiden gik med at være nede i byen syntes jeg. Det var jo også noget af en kultur forvandling, hvis man ikke er vand til at sælger komme direkte hen til en og faktisk presse en var på en for derefter at tage en x10 overpris for den.

Men turen gik fint, de først dage gik med at slappe lidt af og nyde stedet. Derefter tog vi Tirsdag til en rundvisning på Grand Carnarien. Hvor vi fik kørt rund i bus i bjergene og set en masse man normal ikke lige vil se på Carnarien, en rigtig interesant tur. Vi tog den med en nedsat pris, det vil så sige at vi skulle med på en "reklamme/sælger" tur først ind vi kom ud på den rigtig. Men det er jo nået man må vælge, for at få den billiger.
(Hørte nogle pjokke sig over man skulle høre på det, men så kan man lade være med at vælge det med.)

Onsdag slappe vi af hjemme på hotellet hvor vi så var i svømmen basinet/polen.
Jeg blev skoldet den dag.

Torsdag tog vi i en stor park, der måtte vi tage en offentlig bus derover og den kørte også lige til døren, så det var rigtig fint. I parken var der forskellige fugle som børnene var rigtig interesseret i , så det var en god dag for dem.

Fredag, var vi på tur ud til at skulle ride på kameler, som egentlig så var dromedar.
Det var en kort fornøjelse men ganske sjovt.

Lørdag tog vi så hjem.

Ingen kommentarer: